ro
 
 
 
 

Bine aţi venit!


Înfiinţată în 1996, de către actualul proprietar ing. Alexandru Erdély, SC SAN SRL este o societate în creştere dinamică, având  următoarele obiecte principale de activitate:

  • Producția motoutilajelor agricole TECHSAN pentru microagricultură: motocositoare profesionale, motosape, semănătoare, utilaje de curățat zăpadă și diferite accesorii

Conceptul, proiectarea și fabricarea utilajelor TECHSAN aparţin în exclusivitate societăţii noastre. În facbricarea acestor utilaje suntem aproape singurul producător din România  unde componentele, piesele de schimb sunt realizate în proporţie de 90% în uzina noastră. Restul componentelor sunt asigurate prin colaborare cu producători şi furnizori interni și externi.

  • Prelucrări mecanice pe mașini-unelte convenționale și CNC, confecții metalice

Un personal calificat şi un parc de maşini-unelte bine întreţinut asigură capacitate de producţie, în serie mică şi mijlocie, a diferitelor piese, subansamble din oţel, fontă și aliaje neferoase.

  • Diferite produse şi servicii

Societatea se ocupă şi cu comercializarea diferitelor utilaje şi echipamente pentru microagricultură. Suntem distribuitori cu service autorizat al utilajelor și echipamentelor HONDA (Power Equipment).

Din gama noastră de produse şi service mai fac parte şi următoarele produse: utilajele aricole BCS, Bertolini, Benassi, motoarele industriale Kohler, Lombardini şi Briggs&Stratton.

 


Produse

Motoutilaje agricole TECHSAN Prelucrări mecanice și confecții metalice
 
 
 
 
Contactaţi-ne:
 

SAN SRL
530192 Miercurea-Ciuc, jud. Harghita, România
str. Iancu de Hunedoara nr. 19
tel. / fax: +40266313731
mobil: +40731009410; +40721341498
e-mail: office@techsan.ro